A digitális átállás rengeteg kihívás elé állítja a vállalkozókat, hiszen a vásárlási szokások és módszerek teljesen átalakultak köszönhetően a mobil eszközök és az internet gyors terjedésének. Egy kisvállalkozó vagy egy induló vállalkozás életében sorsdöntő, hogy a bevétele megfelelő ütemben és mértékben növekedjen, különben hamar a kevés induló tőkéjét is felélheti.
Az általunk kínált megoldások kifejezetten kisvállalkozásokra lettek kifejlesztve, szem előtt tartva az alacsony anyagi kockázatot és a gyors eredmények eléréséhez szükséges hatékonyságot. Így Önnek több ideje marad a minőségi munkavégzésre és nem kell aggódnia vállalkozása weboldala és online felületei miatt.

Cégünk azonnali megoldást nyújt kisvállalkozások számára, amivel új ügyfeleket és jobb eredményeket érhetnek el.

Az alábbi táblázatban áttekintheti csomagjainkat különböző felhasználási esetekre. Egyedi igények esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy hagyja meg elérhetőségeit és visszahívjuk!

A weboldal megoldásainkat összefoglaló táblázat elképzelhető, hogy mobil eszközről (telefon, tablet) megtekintve szétesik, nehezen értelmezhető a különböző böngészők és felbontás miatt. Ezért egy PDF változatot készítettünk, amit ide kattintva tekinthet meg.

ALAP

80 000 Ft

TELJES

200 000 Ft-tól

WEBSHOP

290 000 Ft-tól

.HU DOMAIN
1
1
1
TÁRHELY
150 MB
1000 MB
2000 MB
EMAIL

2 db

10 db
korlátlan
FŐOLDAL
Az Ön vállalkozásának a nyitóoldala, ezt látja először minden betérő látogató.

Igény szerinti elemekből áll (képek, szöveg, automatikusan lapozható “banner” képek, kiemelések, stb).

Kibővített tartalmi lehetőségekkel, egyedi igények és oldalterv alapján. 
Figyelemfelhívó tartalmi elemek, közösségi csatornák beágyazása, dinamikus tartalommal ellátott elemek, sliderek, stb

TOVÁBBI OLDALAK
Az aloldalakon vállalkozásának termékeit/szolgáltatásait mutathatja be, valamint egyéb információkat közölhet a látogatókkal. Leggyakrabban ezeket az aloldalakat szükséges kidolgozni: Termék/Szolgáltatás, Rólunk, Hogyan működik? / Gyakori kérdések

Maximum 3 db aloldal.

Korlátlan számú aloldal
Kibővített elemekkel: termék katalógus, szűrhető portfolió, projekt oldalak, figyelemfelhívó elemek, nyitható/zárható dobozok vagy táblázatok, ikonok, ártáblázat, kiemelések, nagyítható képek, stb.

 

RENDELÉSI ŰRLAP

Látogatói számára lehetőséget biztosítunk online rendelés leadásához. Minden rendelésről azonnal kap értesítő emailt, ami tartalmazza a megadott információkat.
Az adatbázisban tárolt megrendelések szűrhetőek, kereshetőek és exportálhatóak Excel formátumban is. 
A rendelési űrlapot minden esetben az Ön vállalkozásának igényei és specifikációi alapján alakítjuk ki.

BLOG

A rendszeresen frissülő releváns tartalom határozottan hozzájárulhat weboldalának elterjedéséhez és sikeréhez. A blogra akkor érdemes beruházni, ha megfelelő minőségű és tevékenységi köréhez releváns tartalmat képes rendszeresen előállítani.
Pl.: egy kertészeti weboldalnak hasznos lehet egy blog, ha azon legalább heti egyszer minőségi írás megjelenik, releváns témakörökben (koratavaszi fagykár ellen mit tehetünk, praktikák vankondtúrások ellen, dísznövények ültetési ideje és módja, stb)

WEBSHOP

Költséghatékony megoldás szolgáltatások vagy termékek online értékesítésére
Részletes leírás a webshopról  >>

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

75 000 Ft

A bankkártyás fizetéssel vásárlói kényelmesen, gyorsan és biztonságosan fizethetnek.
Részletes leírás a webshopról  >>

MOBIL ESZKÖZRE OPTIMALIZÁLÁS

Az adatbeviteli mezőkkel rendelkező oldalakat (mint pl. kapcsolat oldal, rendelési űrlap, regisztráció, termékoldal, stb) külön elkészítjük mobil eszközökre.
Az internet használat egyre nagyobb része történik mobil eszközökről, ezért fontos, hogy a potenciális vásárlók vagy ügyfelek ilyen eszközökről is könnyen és gördülékenyen tudják használni a weboldal funkcióit. 

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Beállítjuk, hogy a keresőkben (Google, Bing) és a Facebookon hogyan jelenjen meg a weboldal, és milyen rövid szövegeket mutasson pl a Google amikor ránk keresnek.

Az ALAP csomagon felül, további adatokkal egészítjük ki a keresők által közölhető információkat: oldaltérkép elkészítése, tárcsázás nélküli telefonálás rögtön a keresési eredmény oldalról (mobil eszközről), cím megjelenítése keresésekben és Google Maps-en, nyitvatartási idő megjelenítése keresésekben és Google Maps-en, stb.

BIZTONSÁGI MENTÉS

Heti rendszerességgel

Napi rendszerességgel

LOGÓ, ARCULAT

Logó és online arculat tervezése és elkészítése

ALAP

80 000 Ft

TELJES

200 000 Ft-tól

WEBSHOP

290 000 Ft-tól

bruttó végfelhasználói árak

FENNTARTÁSI DÍJ

Amennyiben honlapjához domain, tárhely és email szolgáltatást is igényel, évente fenntartási díjat számlázunk ki. Az első évre vonatkozó díjat a csomagjaink tartalmazzák, azonban a 13. hónaptól (az első év kifutása után) évente fizetendő fenntartási díj jelentkezik. Ezen díjainkat szerződéskötéskor fixáljuk és a későbbiekben nem emeljük.

9 000 Ft

13 500 Ft

19 500 Ft

bruttó végfelhasználói árak

BŐVÍTÉS, FRISSÍTÉS DÍJSZABÁS

Meglévő weboldalát időközönként frissíteni szeretné? Új tartalmat, vagy új szolgáltatás esetén új oldalakat szeretne megjeleníteni? Az alábbi tájékoztató jellegű díjszabás jó kiindulópont lehet átlagos bővítési és frissítési feladatok költség kalkulációjához. Érdemes minden esetben ajánlatot kérni, mivel egyedi igények vagy esetek miatt eltérő árak is kialakulhatnak.

ÚJ OLDAL KÉSZÍTÉS, ÁTDOLGOZÁS

15 000 Ft

15 000 Ft

15 000 Ft

TARTALOM FRISSÍTÉS

(már meglévő oldalon / blogon)

3 000 Ft-tól

3 000 Ft-tól

3 000 Ft-tól

bruttó végfelhasználói árak

Az általunk készített weboldalak és webshopok a táblázatban felsoroltakon kívül tartalmazzák:

  • Széles körben elterjedt és támogatott, biztonságos weboldal-keretrendszer. A világ számos országában a legkülönbözőbb vállalkozások előszeretettel használják.
  • Könnyen kezelhető, intuitív szerkesztő és admin felület.
  • Könnyen fejleszthető (modulokkal kiegészíthető), a későbbi igények szerinti funkciók hozzáadása nem okoz problémát.
  • A Google irányelveinek megfelelő weboldal szerkezet és tartalmi felépítés.
  • Korlátlan látogató és adatforgalom.