Az általunk kínált megoldás előnye, hogy teljesen moduláris felépítésű rendszert készítünk ami könnyen testreszabható és a későbbi igények szerint egyszerűen fejleszthető. Ne fizessen súlyos százezreket egy egyszeri megoldásért, amit aztán egy év múlva a kukába dobhat.

Cégünk gyors és költséghatékony megoldást kínál azon vállalkozások számára melyek online kívánják értékesíteni termékeiket vagy szolgáltatásaikat. Teljes körű kivitelezésünk nem csak a rendszer kiépítését tartalmazza, de a termékek feltöltését és igény szerint a webshop technikai üzemeltetését is.

Ügyfeleink többnyire először találkoznak webshop üzemeltetéssel, ezért minden egyes elkészült webbolt átadásakor egy jól felépített betanítást tartunk. Csupán 60-90 perc elegendő, hogy Ön és kollégái a mindennapos üzletvitel szempontjából magabiztosan tudják kezelni a rendszert. Emellett átadunk egy felhasználói kézikönyvet is ahol minden részletre kiterjedő információt talál.

Átlátható és könnyen kezelhető adminisztrációs felület

Webáruházának működéséről és forgalmáról egy egyszerű és logikusan felépített, könnyen átlátható adminisztrációs felületen tájékozódhat. A mindennapi dolgokat, mint pl. árváltozás, termékleírás frissítése, új termék felvitele, stb. egyszerűen és pillanatok alatt Ön is elvégezheti.

i

Automatizálási lehetőségek

Tevékenységi körétől és termékeitől függetlenül rengeteg automatizált folyamatot építhet ki webshop modulunk segítségével. Így Ön nem csak időt spórol, de a vásárlói élményt is növelheti. Visszatérő vásárlóinak automatizált szabályrendszer szerint adhat törzsvásárlói kedvezményt, kapcsolódó termékeket állíthat be, vagy a vásárló lokációja alapján adhat egyedi ajánlatokat. Az automatizált lehetőségek tárháza szinte végtelen, a határokat kreativitásunk szabja meg.

Bankkártyás fizetés

Könnyítse meg vásárlói számára a fizetést online bankkártya elfogadás lehetőségével. Az iparági standardoknak megfelelő titkosítással és biztonsági protokollal ellátott fizetőkapu modulunk pár nap alatt kiépíthető.

Termékek listázása, ahogy csak szeretné

A webshop megjelenését, valamint a termékek listázását könnyen változtathatjuk és paraméterezhetjük mindenkori igényei alapján. Termékcsoportokat, kategóriákat és szezonális ajánlatokat is beállíthat.

Az általunk készített webshopok az alábbi funkciókat és alapszolgáltatásokat tartalmazzák

Korlátlan termék, vásárló és forgalom.

Megfelel a magyar ÁFA és számlázási szabályoknak, valamint a könyvelésbe könnyen beiktatható automatikus számlakészítést tartalmaz.

A raktárkészlet kezelő modul segítségével automatikus figyelmeztetéseket állíthat be ha egy termékéből bizonyos mennyiség alá csökkent a készlet.

Könnyen integrálható közösségi oldalak posztjaiba, valamint a közösségi megosztó funkciók (Facebook, Twitter, Instagram, stb) is elérhetőek a webshop termékoldalain.

Többnyelvűség támogatása, akár speciális karakterekkel ellátott nyelvek esetén is.

Szabadon szerkeszthető és alakítható szállítási módok. Feltételhez is kötheti, hogy bizonyos szállítási módok csak egy adott vásárlási érték felett érhetőek el.

Több pénznem kezelése, így akár eurót vagy USA dollárt is elfogadhat. Külföldi vásárlóinak lokáció alapján automatikusan EUR vagy USD (illetve tetszőlegesen egyéb pénznem) szerinti árakat is megjeleníthet.

A keresztértékesítő modul segítségével előre definiált szabályrendszer szerint vagy automatikusan megalkotott termékkapcsolásokkal vagy termékajánlókkal növelheti webáruházának forgalmát.

Pontos rendszerspecifikáció és további részletek kollégiánktól bármikor beszerezhetőek!